O angajată a Penitenciarului Poarta Albă și-a tăiat venele în timpul programului

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

Nu a putut face față unor probleme personale dar și cele de la muncă și a încercat să își taie venele în timp ce se afla la serviciu. Este vorba de o angajată a Penitenciarului Poarta Albă care a fost găsită cu venele tăiate în toaletă.

 

Reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă susțin că angajata care lucrează în departamentul Administrativ a încercat să își taie venele din cauza unor probleme emoționale personale. După ce a fost găsită a fost pansată de medicul unității apoi a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri medicale. I s-a recomandat odihnă dar și un consult de specialitate.

În schimb, colegii femeii spun că aceasta ar fi solicitat să fie mutată pentru că nu mai face față psihic, dar cererea sa nu a fost aprobată.

De la începutul acestui an au mai fost doi angajați ai Penitenciarului Poarta Albă care au cedat psihic și care și-a pus capăt zilelor:  pe 7 aprilie un bărbat şi-a dat foc în propria maşină, iar pe 9 martie, un altul a fost găsit spânzurat la domiciliul său.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*