Numai trei unități sanitare din Constanța vor asigura, în continuare, asistența cazurilor de infecție cu COVID-19

Spitalul judetean de Urgenta Sf. Andrei SCJU Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgență Constanța a aprobat vineri, 14 mai, în ședință, propunerea Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța în ceea ce privește spitalele care vor asigura, în continuare, asistența cazurilor de infecție cu COVID-19 la nivelul județului.

Astfel, potrivit hotărârii CJSU Constanța, este vorba despre Spitalul Clinic de Boli Infecțioase – integral, Spitalul Municipal Medgidia – integral, și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța – cele 23 de paturi de ATI.

Celelalte unități sanitare care au asigurat până acum asistența cazurilor de infecție cu COVID-19 vor reveni treptat, după externarea pacienților internați la data curentei, la activitatea dinaintea pandemiei, conform autorizației sanitare de funcționare, respectiv Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie, Spitalul Municipal Mangalia și Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța – paturile non ATI.

Totodată, conducerea Spitalului Militar de Urgență Constanța va analiza oportunitatea închiderii activității Spitalului Militar Modular de Intervenție și Tratament (SMMIT) Constanța, conform propunerii DSP Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*