Nuclearelectrica a oferit, anul trecut, sponsorizări de 1,5 milioane de euro spitalelor din țară

Nuclearelectrica a oferit, anul trecut, sponsorizări de 1,5 milioane de euro spitalelor din țară. FOTO Facebook Nuclearelectrica Oficial

Mai multe unități sanitare din țară, între care și Spitalul Județean Constanța și Spitalul Orășenesc Cernavodă, au primit în cursul anului trecut sponsorizări de 1,5 milioane de lei din partea Societății Naționale Nuclearelectrica (SNN), pentru tratarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„Principala noastră responsabilitate în anul 2020 a fost să fim alături de sistemul medical din România și, prin tot ce facem, să luptăm pentru reducerea răspândirii pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră”, au precizat reprezentanții SNN.

Astfel, potrivit acestora, anul trecut au fost oferite sponsorizării care au susţinut achiziționarea de materiale și echipamente medicale destinate primirii și tratării pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2 în sumă de 1,5 milioane de euro.

Ajutorul SNN s-a dus către:

  • Spitalul Orășenesc Cernavodă;
  • Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța;
  • Spitalul Judeţean de Urgență Brăila;
  • Spitalul Judeţean de Urgență Târgu Jiu;
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Oradea;
  • Spitalul Judeţean de Urgență Târgoviște;
  • Spitalul Judeţean de Urgență Bistrița;
  • Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon.

„Prin acordarea acestor sponsorizării ne-am propus să contribuim la diagnosticarea mai rapidă a pacienților, reducerea răspândirii virusului și monitorizarea eficienta a pacienților”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*