Noul Consul General al Republicii Turcia la Constanţa a fost în vizită la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură

La sediul CCINA a avut loc o întâlnire cu noul Consul General la Constanța, E.S. Sulhi Turan. FOTO CCINA

Conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, reprezentată Mihai Daraban – Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României şi Preşedinte al CCINA Constanta şi de Ion Dănuţ Jugănaru – Director General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a primit în cursul zilei de 5 octombrie, la sediul CCINA vizita oficială a E.S. domnul Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa. Domnul Consul General a fost însoţit in vizita sa, de Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa.

Preşedintele Mihai Daraban i-a urat bun-venit Consulului General şi l-a asigurat de deschidere totală în ceea ce priveşte colaborarea CCINA cu comunitatea de afaceri turcă din Constanţa. Chiar săptămâna viitoare, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanta va primi vizita unei delegaţii de oameni de afaceri turci, din Iskenderun. Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie, începând cu ora 10:00, la sediul CCINA şi va fi organizat de Camera de Comerţ Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network şi de Camera de Comerţ şi Industrie din Iskenderun, Turcia.  Directorul General Ion Danuţ Jugănaru a explicat că este foarte important să cunoaştem bine domeniile de activitate ale firmelor turcesti participante la parteneriatul de afaceri, dar şi domeniul de interes al acestora, pentru a le putea găsi partenerii potriviti pentru afacerile viitoare.

E.S. domnul Consul General Sulhi Turan a mulţumit reprezentanților CCINA pentru primire şi a transmis că, atât Consulatul General al Republicii Turcia la Constanţa, cât şi Biroul Ataşatului Comercial, sunt la dispozitia comunitaţii de afaceri din Constanţa şi că România este un partener de afaceri foarte important pentru Republica Turcia.

De asemenea, preşedintele CCINA – Mihai  Daraban a readus în discuţie importanţa reluarii liniilor RO – RO şi RO – LA, între Constanţa şi Istanbul.

„Exista o conexiune directă, de transport, între Constanţa şi Turcia, prin Turkish Airlines dar, e nevoie și de o conexiune directă pe mare, între Constanţa şi Istanbul, atât pentru mărfuri, cât şi pentru persoanele fizice“, a afirmat Mihai Daraban.

În încheierea vizitei, Domnul Mihai Daraban l-a asigurat pe domnul Consul General Turan de întregul sprijin al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa pentru buna derulare a relaţiilor de afaceri între companiile din Turcia şi cele constănţene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*