Dezbatere publică la Medgidia pentru elaborarea unui PUZ

Canalul, faleza și podul rutier din Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 5 septembrie, ora 10.00, în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Medgidia, o dezbatere publică.

Tema întâlnirii cu cetățenii este „Elaborare P.U.Z. delimitat de Canal Dunăre – Marea Neagră (Nord) Strada Progresului – incinta Port (Est), drum acces nr.1 CDMN, Strada Progresului (Sud), Cartier de locuințe pentru tineri – Legea 15/2003(Vest)”.

Dezbaterea este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate.

Materialele au fost publicate spre consultare pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Medgidia: www.primaria-medgidia.ro la secțiunea Informare și consultare publică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*