Noua șefă a IPJ Constanța și-a preluat atribuțiile. Mădălina Vlangăr: “Nu dețin singură panaceul. Sunt aici să mă bazez pe experiența colegilor”

Mădălina Vlangăr, noul șef al IPJ Constanța

Noua șefă a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Mădălina Vlangăr, și-a preluat atribuțiile și cu acest prilej a afirmat că nu deține singură panaceul și că se bazează pe experiența colegilor.

Mădălina Vlangăr s-a prezentat în fața jurnaliștilor.

“Sunt  comisar șef de poliție Mădălina Vlangăr. Sunt absolventă a Academiei de Poliție, promoția anului 2000. Am o experiență de 23 de ani în Poliție. Este o carieră muncită, cum spunem noi, de la talpă. Am trecut prin diverse domenii în Poliția Română. Până ieri am îndeplinit atribuțiile de director al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și de astăzi mă aflu la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, unde am primit misiunea pe care o cunoașteți de la conducerea Poliției Române și conducerea Ministerului de Interne.

Vreau să fiu sinceră cu dumneavoastră. Nu dețin singură panaceul. Sunt aici să mă bazez pe experiența atât a experților din Poliția Română, cât și pe experiența colegilor de la IPJ Constanța. Aș dori să fiți conștienți de faptul că sunt mulți polițiști în Poliția Română dedicați, profesioniști. Profesia de polițist este o profesie care se face cu vocație. Mulțumesc conducerii Poliției Române pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. În această perioadă, împreună cu specialiștii din IGPR și cu specialiștii de la IPJ Constanța, vom face o evaluare și vom veni cu propuneri concrete. Nu vom neglija situația operativă. Prioritatea mea numărul unu este siguranța cetățeanului și siguranța străzilor pe care circulă copiii noștri și ai polițiștilor.

De la dumneavoastră am așteptări în sensul de a avea o relație bazată pe bună credință. Eu vă asigur că că aveți în mine un partener onest de comunicare și transparent. Nu voi neglija, de asemenea, cooperarea cu partenerii instituționali și cu partenerii de cooperare externi, în așa fel încât să aducem tot ce este mai bun la IPJ Constanța, să ne fie bine tuturor și polițiștilor, și cetățenilor”, a declarat  Mădălina Vlangăr.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*