Nou-născut, salvat dintr-o hazna unde fusese scăpat de mama sa care nu realizase că naște

Ambulanță FOTO Cătălin Schipor

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină duminică, 10 aprilie, la o locuință din comuna Pecineaga, după ce au fost alertaţi că un nou-născut a căzut într-o hazna. Bebelușul, o fetiță, a fost scăpat în hazna chiar de mama sa, care nu realizase că îi venise sorocul să nască.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, alerta a fost dată în cursul dimineții de duminică, 10 aprilie, iar la fața locului au intervenit pompierii militari de la Stația Mangalia cu o autospecială de stingere, o autospecială muncă operativă și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Copilul, o fetiță, a fost scos din hazna conștientă și cooperantă și a fost preluată de echipajul SAJ. Mama le-a spus salvatorilor că incidentul s-a produs pentru că nu realizase că naște. Mama şi fetița au fost transportate la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*