Noi i-am votat. Acum să-i punem să muncească pentru noi!

Adrian Boioglu - editorial
Adrian Boioglu - editorial

Gata, a trecut toată nebunia cu alegerile. Unii am ales primari noi, alții i-am reconfirmat pe cei vechi. Încrederea acordată unui primar sau unui președinte de Consiliu Județean, votul dat unui consilier – toate acestea nu se opresc aici. Nu îi lăsăm să se bucure, să bea și să mănânce din bani publici, să împartă bugetele după cum doresc.

În niciun caz!

Acum este momentul acela în care îi punem la muncă.

Un primar ales nu este primar doar pentru acei 30-60-90% dintre oameni care l-au votat. Este primarul tuturor și rezolvă problemele tuturor.

Dacă te întrebi cu ce începem? Păi, cu toate proiectele acelea mai mult sau mai puțin SF enunțate în campanie. Ai un primar nou care a spus că o să schimbe localitatea, o să facă drumuri, locuri de parcare, infrastructură, o să găsească fonduri europene? Hai să vedem cum se ține de cuvânt. Hai să vedem cum atrage fonduri, cât de repede aplică pentru ele, cum gândește bugetul pentru următorul an și cine îi sunt oamenii pe care îi pune în funcții cheie.

Ai același primar care a promis, în sfârșit, că vine cu soluții? Cere-le și de la el! A spus că va continua proiectele și le va face mai repede și mai bine? Hai să vedem cum se va mișca totul.

Dacă discutăm de un președinte de consiliu județean, nu ne oprim doar la micile proiecte, ci vedem cum se mișcă lucrurile în domeniul sănătății, educației, infrastructurii mari.

Consilierii au și ei rolul lor. Nu, nu doar acela de a ridica mâna o dată pe lună, într-o ședință. Au rolul să meargă în cartiere, să discute cu oamenii, să propună și să voteze proiecte în interesul locuitorilor care i-au votat. Cere-le și lor să se țină de promisiuni.

Gata campania, gata cu promisiunile SF. Acum e timpul să îi vedem cum se apucă de muncă, pentru noi, cei care i-am votat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*