Noi exerciții Româno-Americane în Marea Neagră

Exercițiu NATO în Marea Neagră

Forţele Navale Române  execută în perioada 24-28 august, o serie de activităţi în comun, în apele teritoriale ale României și în apele internaționale ale Mării Negre, cu distrugătorul american USS PORTER (DDG 78).

La exerciţii va participa corveta „Horia Macellariu” (265), în vederea creșterii nivelului de instruire a echipajului corvetei și a interoperabilității dintre navele participante.

Distrugătorul USS PORTER a sosit în Portul Constanţa marți, 22 august, şi va staţiona timp de trei zile la Terminalul „Pasagere”. Pe timpul escalei sunt prevăzute vizite la Comandantul Flotei și la autoritățile locale din Constanţa.
USS Porter a acostat în Portul Constanţa, pentru prima dată, în anul 2006, iar aceasta este cea de-a patra escală în România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*