Noi detalii despre accidentul în care un pieton a fost lovit de o mașină de poliție

Mașină de Poliție

Au apărut noi detalii despre accidentul în care un pieton a fost lovit de o mașină de poliție, în Constanța.

“La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție ar fi condus autospeciala pe strada Prelungirea Liliacului și ar fi acroșat un pieton.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din cercetările efectuate rezultă că pietonul,  un bărbat,  de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului.

Echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 de metri.

Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezența a substanțelor psihoactive,  rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*