Noaptea Muzeelor, marcată la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Demonstrații gratuite la Delfinariu, Planetariu și Acvariu

Statuia de la intrarea în CMSN Constanța, reprezentând trei delfini în valuri

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța marchează evenimentul “Noaptea Muzeelor”, care are loc pe data de 18 mai. Cu acest prilej vor fi oferite demonstrații gratuite la Delfinariu, Planetariu și Acvariu.

Astfel, la Delfinariu va fi o singură demonstrație, de la ora 21.00

La Secția Planetariu vor avea loc demonstrații a câte 40 de minute, cu începere de la orele 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00.
Acvariul va putea fi vizitat între orele 20.00 – 24.00

Accesul la toate atracțiile este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*