“Noaptea Muzeelor” la Observatorul Astronomic și Planetariul din Constanța. Sâmbătă seara intrarea este gratuită!

Planetariul Constanța
Planetariul Constanța

Ți-ai dorit întotdeauna să vezi planetele și stelele printr-un telescop adevărat? Pasionații de astronomie, dar și constănțenii sau turiștii care sunt în această perioadă pe litoral au ocazia să ia parte la un spectacol unic, oferit gratuit, în “Noaptea Muzeelor”.

Manifestarea are loc sâmbătă, 21 mai, între orele 20 și 24.00 la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Astronom Experience Constanța în colaborare cu CMSN vor deschide porțile Planetariului pentru spectacole, iar Observatorul va fi gazda celor care vor să folosească telescoapele. Ziua de 21 mai coincide cu Luna Plină, așa că vizitatorii vor avea un spectacol impresionant. Totodată, planeta Jupiter, cea mai mare din sistemul nostru solar, este și ea vizibilă. În același timp, în sala de conferințe din cadrul CMSN au loc proiecții 3D difuzate din 40 în 40 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*