Nava fluvială de pasageri Viking Rinda, escală în portul Constanța

Nava fluvială de pasageri Viking Rinda. FOTO Facebook Portul Constanța

Nava fluvială de pasageri Viking Rinda, cu pavilion Elveția, a acostat astăzi la terminalul de pasageri al portului Constanța.
Viking Rinda a sosit pentru trei zile la Constanța cu 186 de pasageri la bord, majoritatea fiind americani, precum și canadieni și britanici. Echipajul este format din 52 de persoane. Programul pentru turiști cuprinde un tur al orașului, vizită în centrul vechi, zona Cazino, portul Tomis și Mamaia. Opțional, turiștii pot alege excursii în Delta Dunării, la Murfatlar pentru degustare de vinuri și pot lua cina în Mamaia.
Duminică se va face schimbul de pasageri, cei care au sosit la bordul navei, de la Viena, vor merge la București, de unde se vor întoarce acasă, iar la prânz o nouă serie se va îmbarca pentru croaziera pe Dunăre la bordul navei Viking Rinda.
Croaziera pe traseul Constanța – Viena include opriri în mai multe porturi: Russe – Svistov – Nikopol – Vidin – Donji Milanovac – Belgrad – Novi Sad – Ilok – Vukovar – Mohacs – Budapesta – Bratislava.
Este a opta oară în acest sezon de croaziere când Viking Rinda a făcut escală la Constanța și mai are programate alte două sosiri până la finalul sezonului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*