Navă ARSVOM, intervenție la intrarea în Portul Constanța, pentru preluarea unui marinar cu probleme renale

Intervenție a unui echipaj ARSVOM. FOTO ARSVOM

O navă ARSVOM a intervenit astăzi, la intrarea în Portul Constanța, pentru preluarea unui marinar cu probleme renale.

Potrivit ARSVOM, în cursul dimineții de 15.04.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) să intervină cu o unitate SAR, în vederea efectuării unei operațiuni tip Medevac.

“La aproximativ 2Mm de intrarea în port, la bordul navei RAVA, un petrolier brut ce navighează sub pavilionul Croației, unul din membrii echipajului necesită îngrijiri medicale de urgență.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul A.R.S.V.O.M, s-a deplasat cu toată viteza către zona indicată și a preluat bolnavul la bord, urmând a-l preda serviciilor medicale din port.

Acesta prezenta afecțiuni renale.

Bărbatul a fost predat serviciilor de ambulanță” – ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*