Atenție! Ample lucrări de reparație se desfășoară pe Autostrada A2!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până în jurul orei 18:00, se vor executa lucrări asupra marcajelor rutiere pe sensul de mers către capitală al autostrazii A2, între kilometrii 65 şi 10. De asemenea, pe această autostradă, vor mai avea loc lucrări, asupra părţii carosabile de această dată, pe ambele sensuri de mers, tur-retur, între kilometrii 16 şi 36.

Polițiștii le recomandă participanţilor la trafic să circule cu atenţie şi cu viteză redusă în zonele respective şi să semnalizeze din timp când doresc schimbarea benzii de circulaţie, nu înainte de a se asigura temeinic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*