Motociclist fără permis, urmărit de un echipaj de poliție în Siliștea

Polițiștii care au prins motociclistul fără permis. FOTO IPJ Constanța

Un motociclist fără permis a fost urmărit de un echipaj de poliție în Siliștea.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii Vlad și Darius patrulau ieri, pe D.J. 224, în comuna Siliștea, când au observat în trafic o motocicletă condusă de un bărbat, care, la vederea lor, a încetinit vehiculul.

“Cei doi polițiști și-au dat seama că ceva nu este în regulă și i-au făcut semnal de oprire.

Motociclistul a oprit vehiculul, dar, când colegii noștri s-au apropiat de el, cu intenția de a-l legitima, a demarat și a fugit.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Concomitent, au solicitat sprijin prin stație, astfel că mai multe patrule de poliție s-au îndreptat spre D.J. 224, în căutarea motociclistului.

După aproximativ 4 kilometri, acesta a fost interceptat, pe o stradă din comuna Siliștea.

După ce l-au verificat, polițiștii au constatat că motociclistul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar motocicleta nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă” – IPJ Constanța.

Bărbatul este acum cercetat penal și a fost sancționat contravențional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*