Moș Nicolae a făcut escală și la Cambridge School Constanța unde sunt elevi de diferite naționalități

Moș Nicolae a ajuns și la copii de la la Liceul Teoretic Educational Center – Cambridge School Constanța

În seara de Sfântul Nicolae, Moșul a ajuns și la elevii de diferite naționalități de la Liceul Teoretic Educational Center – Cambridge School Constanța.

 

Curtea școlii a răsunat de colinde minunate, tradiționale, dar și străine, cântate în mai multe limbi. După ce au fost aprinse beculețele de sărbătoare, Moșul și-a făcut apariția și plin de energie, a dansat alături de elevi și de părinții acestora. Părinții au fost invitați să viziteze târgul de iarnă, pe care elevii l-au organizat, expunând creații lucrate manual sau dulciuri delicioase, făcute și decorate chiar de ei.

Cu banii strânși la acest târg vor fi cumpărate mai multe lucruri necesare copiilor mai puțin norocoși. Cambridge School Constanța se angajează să organizeze mai multe acțiuni caritabile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*