Moș Crăciun vine la CERONAV

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizează, ca în fiecare an, Sărbătoarea Crăciunului alături de angajați. Este o tradiție  care reunește întreaga echipă într-o atmosferă specială.

“Sărbătorile de iarnă sunt bucuria copiilor. An de an familia CERONAV se adună în jurul bradului pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun. Și pentru că darurile fac parte din farmecul acestei perioade fericite, cei mici cu siguranță vor avea parte de surprize. După un an plin de realizări, lăsăm spiritul blând al Crăciunului să ne învăluie cu forța sa magică. Tuturor colegilor mei le doresc ca Sărbătorile să-i găsească sănătoși alături de cei dragi” a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.

Serbarea pomului de Crăciun are loc azi, 22 decembrie 2016, ora 14.00, în Baza Nautică. Angajații se vor bucura de momente artistice menite să amintească de frumusețea sărbătorilor de iarnă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*