Moș Crăciun vine la CERONAV

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian BoiogluOvidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Român pentru Pregătirea si Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV organizează, ca în fiecare an, Sărbătoarea Crăciunului alături de angajați. Este o tradiție  care reunește întreaga echipă într-o atmosferă specială.

“Sărbătorile de iarnă sunt bucuria copiilor. An de an familia CERONAV se adună în jurul bradului pentru a-l aștepta pe Moș Crăciun. Și pentru că darurile fac parte din farmecul acestei perioade fericite, cei mici cu siguranță vor avea parte de surprize. După un an plin de realizări, lăsăm spiritul blând al Crăciunului să ne învăluie cu forța sa magică. Tuturor colegilor mei le doresc ca Sărbătorile să-i găsească sănătoși alături de cei dragi” a declarat Directorul General CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa.

Serbarea pomului de Crăciun are loc azi, 22 decembrie 2016, ora 14.00, în Baza Nautică. Angajații se vor bucura de momente artistice menite să amintească de frumusețea sărbătorilor de iarnă.

Adauga valoare acestui articol "Moș Crăciun vine la CERONAV"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News