Moș Crăciun sosește la copiii din Cernavodă

Primăria Cernavodă îmbracă haine de sărbătoare. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cernavodă îmbracă haine de sărbătoare. FOTO Adrian Boioglu

Suntem în luna cadourilor și Moș Crăciun sosește și anul acesta la copiii cernavodeni, plin de cadouri, cu sacul încărcat de pachete cu dulciuri oferite din partea Administrației Publice Locale.

Cum Sărbătorile de iarnă bat deja la ușă, începând cu data de 13 decembrie, un număr de 4.097 de pachete cu dulciuri în valoare de aproximativ 130.000 lei vor fi distribuite tuturor copiilor înscriși în sistemul de învățământ din orașul Cernavodă –  creșe, grădinițe, școli, licee, copiilor din cadrul Centrului de zi recuperare copii cu dizabilități, copiilor care activează în cercurile Casei de Cultură I.D. Chirescu, copiilor sportivi din cadrul Clubului Sportiv Asociația Axiopolis Sport Cernavoda, dar și colindătorilor.

Fiecare cadou este un motiv de bucurie pentru copii de aceea, Moș Crăciun îi vizitează an de an cu sacul plin de cadouri pe copiii cernăvodeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*