Moș Crăciun ajunge la copiii scafandrilor militari. Cei mici îl vor aștepta să iasă… din adâncuri la bordul navei Midia din Portul Militar Constanța

Moș Crăciun este scafandru. FOTO Forțele Navale
Moș Crăciun este scafandru. FOTO Forțele Navale

Sărbătorile de iarnă încep într-un mod inedit pentru militarii Centrului 39 Scafandri din Constanța și copiii acestora.

Moș Crăciun se va echipa cu costumul de scafandru joi, 20 decembrie, la ora 10.00, pentru a-și face apariția din adâncurile mării.

Acesta va împărți cadourile mult așteptate la bordul navei militare „Midia” din Portul Militar Constanța, unde copiii îi vor recita cântece și poezii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*