Momentele răstignirii lui Iisus, puse în scenă la Peștera

Scena răstignirii lui Iisus în comuna Peștera
Scena răstignirii lui Iisus în comuna Peștera

Eveniment special în comuna Peștera în vinerea mare. Pe 29 Aprilie, începând cu ora 10.00, Valea Izvorului se va transforma în scena răstignirii Mântuitorului.

Reconstituirea momentului biblic este organizată de Primăria comunei Peștera și toți locuitorii județului Constanța sunt invitați să ia parte.

“Vă așteptăm să parcurgem împreună Drumul Crucii, să înțelegem, să trăim, apreciem și prețuim jertfa lui Iisus Hristos adusă întregii omeniri”, au transmis organizatorii.

Scena răstignirii lui Iisus în comuna Peștera
Scena răstignirii lui Iisus în comuna Peștera

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*