Momente de panică după ce mai multe persoane au rămas blocate în telegondola din Mamaia

Telegondola Mamaia. FOTO Adrian Boioglu
Telegondola Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

Zeci de persoane au trecut prin momente de panică, în seara zilei de joi, 15 iulie, după ce telegondola din Mamaia s-a oprit, iar acestea au rămas blocate la înălțime, în gondole.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină joi seară, după ce telegondola din stațiunea Mamaia s-a oprit brusc, iar mai multe persoane au rămas blocate în toate cabinele. Ulterior, după câteva zeci de minute, cabinele telegondolei s-au pus în mișcare, fiind acționate manual.

„În momentul de față cabinele telegondolei s-au pus în mişcare. Se acţionează manual sistemul mecanizat al telegondolei, sunt persoane care coboară din prima cabină în acest moment, conștiente, cooperante. Până în momentul de față nu sunt persoane cu atac de panică sau alte probleme. Se continuă evacuarea persoanelor din cabine”, au precizat reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

În total peste 100 de persoane au fost evacuate, 55 de la punctul Cazino și 62 de la punctul Aqua Magic. Niciuna dintre ele nu a avut nevoie de transport la spital.

Deocamdată nu se știe ce a provocat oprirea telegondolei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*