Modificări în traseul autobuzelor liniei 3 din Constanța: deviere în cartierul Palazu Mare

CT BUS informează publicul călător cu privire la devierea traseului liniei 3 a autobuzelor în cartierul Palazu Mare din Constanța.

Această modificare este necesară ca urmare a lucrărilor desfășurate de către RAJA SA pe strada Santinelei, în zona cuprinsă între strada Alexandru Sahia și strada Dumbrăveni.

Din cauza acestor lucrări, mijloacele de transport în comun nu vor mai putea intra în cartierul Palazu Mare, ci vor întoarce la sensul giratoriu de pe bulevardul Tomis, în apropiere de magazinul Kaufland, pentru a-și continua traseul spre capătul de linie Tomis Nord.

Măsura este în vigiare vineri, 30 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*