FOTO VIDEO Mobilizare a autorităților după ce au primit o alertă de tentativă de suicid în Mamaia. Era vorba despre o persoană ce făcea plajă pe un bloc

Alertă falsă de tentativă de suicid în Mamaia. FOTO Florin Boboc

Mobilizare a pompierilor și polițiștilor constănțeni, vineri seară, după ce un apel la 112 a anunțat că o persoană vrea să se arunce de pe un bloc privat aflat pe bulevardul Mamaia, la intrarea în stațiune.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje ale ISU „Dobrogea”, cu o autospecială de stingere, o autoscară și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, plus echipaje de poliție, dar până la urma s-a constatat că a fost vorba despre o neînțelegere.

Apelul la 112 fusese efectuat de către un trecător, care observase o persoană, dezbrăcată, pe bloc. La locul solicitării, militarii au văzut de jos o persoană, dar când au ajuns pe bloc, au găsit numai o pereche de papuci și un prosop de plajă. Se pare că persoana respectivă s-a refugiat într-unul dintre apartamente, iar acum autoritățile încearcă identificarea acesteia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*