Atenționare meteo: Cod galben de vânt puternic la Constanța până la ora 15.00

Constanța se află astăzi sub avertizare Cod Galben de vânt puternic. FOTO Primăria Constanța

Meteorologii au emis o atenționare de cod galben pentru municipiul Constanța, valabilă până la ora 15.00. Se prevăd intensificări ale vântului, cu rafale care vor depăși 55 km/h.

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, vremea în această zi va fi în general frumoasă și normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări sporadice după-amiaza și noaptea, dar șansele de ploaie sunt reduse. Temperatura maximă va atinge 23 – 25 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Pentru ziua de marți, 13 iunie, se prognozează o schimbare în aspectul vremii. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile pentru averse vor fi prezente, mai ales spre seară și în prima parte a nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări trecătoare pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va apropia de 24 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi în jurul a 18 grade.

Autoritățile municipale recomandă constănțenilor să fie atenți la aceste condiții meteo și să ia măsuri de precauție corespunzătoare. În cazul în care apar probleme sau situații de urgență, acestea pot fi semnalate la următoarele numere de telefon:

  •     Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550.055
  •     Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922
  •     Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737.552.271

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*