Misiunile din acest weekend ale jandarmilor constănțeni

Jandarmii îi îndeamnă pe suporteri la fair-play. FOTO IJJ Constanța

Dacă este weekend, pe lângă multitudinea de misiuni specifice, jandarmii constănțeni vor trebui să vegheze și la desfășurarea în condiții civilizate a mai multor manifestări sportive.

astfel, potrivit IJJ Constanța, pe raza de competență vom avea următoarele partide:

  • Meciul de fotbal F.C.V. Farul II Constanța – Gloria Albești, care va avea loc sâmbătă, la ora 14.00 pe Stadionul Central din cadrul Complexului Sportiv Academia Gheorghe Hagi Ovidiu;
  • Tot sâmbătă la ora 14.00, pe stadionul Flacăra Năvodari se va desfășura meciul de rugby dintre echipele C.S. Năvodari și R.C. Grivița;
  • În municipiul Constanța, la Sala Sporturilor Simona Amânar, sâmbătă la ora 18.00 va începe confruntarea sportivă între echipele de volei C.S.M. Constanța – C.S. Ardcada Galați;

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor fi prezenți la toate aceste manifestări pentru a împiedica declanșarea unor evenimente neplăcute.

„Facem un apel și către suporterii echipelor enumerate mai sus să se comporte civilizat, să respecte prevederile legale și să nu genereze sau să se implice în incidente de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică. În cazul nedorit al declanșării unor asemenea incidente, îi rugăm pe cei prezenți să nu se implice în escaladarea lor și să le semnaleze imediat forțelor de ordine prezente sau la numărul unic de urgențe 112”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*