Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni

Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni. FOTO: IJJ Constanța

În acest weekend în Constanța se desfășoară mai multe evenimente sportive. Jandarmii constănțeni, pe lângă derularea celorlalte misiuni specifice, vor fi prezenți și la aceste manifestări sportive pentru a se asigura că toți participanții sunt în siguranță și evenimentele se desfășoară într-o atmosferă civilizată.

Sâmbătă, începând cu ora 18.00, jandarmii vor asigura ordinea și liniștea publică pentru meciul de baschet feminin dintre echipele CSM Constanța – CSTBV CSU Olimpia Brașov. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța.

Sâmbătă și duminică se organizează, tot la Sala Sporturilor, turneul de futsal Trofeul Liga Old-Boys. Jandarmii constănțeni vor fi prezenți și la acest turneu pentru asigurarea ordinii publice.

Jandarmii le recomandă tuturor participanților să se comporte în conformitate cu normele legale și cu regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine, direct sau prin numărul de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*