Mircea Banias: “Acțiunile în combaterea consumului și traficului de droguri trebuie să continue”

Mircea Banias

Deputatul PNL de Constanța Mircea Banias consideră că acțiunile în combaterea consumului și traficului de droguri trebuie să continue deoarece toate cifrele legate de acest fenomen sunt alarmante și în creștere.

Mircea Banias a remarcat acțiunile din ultima perioadă atât ale polițiștilor, cât și ale procurorilor care au demascat și destructurat numeroase rețele de trafic de droguri. De asemenea, misiunile polițiștilor de la Rutieră au depistat din ce în ce mai mulți conducători auto care se urcă la volan sub efectul substanțelor psihoactive.

Deputatul PNL de Constanța crede că această luptă împotriva drogurilor trebuie purtată de întreaga societate.

“Vorbim, deci, despre acțiuni și rezultate concrete în combaterea consumului și traficului de droguri. Sigur, aceste acțiuni trebuie să continue, deoarece cifrele privind consumul și traficul de droguri sunt alarmante și au crescut în ultimii ani. Această bătălie trebuie purtată de întreaga societate. De aceea, implicarea societății civile, a liderilor de opinie, a media este foarte importantă”, a spus Mircea Banias.

Parlamentarul constănțean consideră că pe lângă acțiunile în forță în combaterea traficului și consumului de droguri este nevoie și de programe de sprijin pentru cei afectați de dependență.

“Avem nevoie de educație, de programe de prevenire și de sprijin pentru cei afectați de dependență.

Îndemn toți cetățenii să fie vigilenți și să se implice activ în eforturile noastre comune pentru a combate această problemă. Este responsabilitatea noastră colectivă să asigurăm un viitor mai sigur și mai sănătos pentru generațiile viitoare”, a mai afirmat deputatul Mircea Banias.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*