Ministrul Transporturilor: “În această vară, vom avea 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Călători pe relația București-Constanța”

Cătălin Drulă. FOTO Facebook Cătălin Drulă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că în această vară vor fi 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Călători pe ruta București – Constanța. Acestora li se adaugă alte șapte trenuri de la operatorii privați.

Cătălin Drulă a anunțat că a început ziua de joi cu o vizită la lucrările de reabilitare la podurile de la A2 de la Cernavodă.

“Începem ziua cu o vizită la lucrările de reabilitare ale podurilor de pe A2 de la Cernavodă. Cel mai rapid (150 km/h) și confortabil mijloc de transport pe această relație: trenul IR 1581”, a afirmat ministrul Transporturilor.

El a mai anunțat că în această vară vor fi 12 perechi de trenuri de la CFR Călători de la București la Constanța.

“În această vară, vom avea 12 perechi de trenuri InterRegio de la CFR Călători pe relația București-Constanța (“Trenurile Soarelui”) la care se adaugă încă 7 perechi de trenuri de la operatorii privați Softrans, Regio Călători, Transferoviar Călători și Astra Trans Carpatic.

Timpul de parcurs este de 2 ore, pentru cea mai rapidă pereche.

Știm că sunt multe de făcut pentru calea ferată, restanțe de zeci de ani. Dar pe anumite relații, trenul chiar reprezintă ACUM o alternativă decentă, rapidă și ecologică.

Vă încurajez să mergeți la mare cu trenul în vara aceasta!”, a declarat Cătălin Drulă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*