Ministrul Dezvoltării a vizitat zona unde urmează să înceapă construcția locuințelor ANL din Cumpăna

Reprezentanții Guvernului au vizitat comuna Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

Comuna Cumpăna a primit vizita viceprim-ministrului României, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu și a lui Adrian Gâdea – secretar de stat în cadrul MDRAP însoţiţi de către preşedintele Consiliului judeţean Constanța, Horia Tutuianu si senatorul Nicolae Moga.

Alături de primarul comunei, ec Mariana Gâju si reprezentanţi ai administraţiei publice locale Cumpăna, Daniel Suciu a vizitat amplasamentul pe care urmează să înceapă construcţia celor 64 unităţi locative – locuinţe tip ANL, etapa a III–a, situat pe strada Vasile Pârvan – zona Campus Şcolar.

Delegația a fost invitată in sediul primăriei, acolo unde s-au purtat discuţii referitoare la proiecte menite să contribuie la dezvoltarea comunei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*