Mini rugbysti de la Victoria Cumpăna au câștigat etapa a III a Circuitului National de Minirugby

A.S. “Victoria” Cumpăna este cea mai buna echipa din România la categoria U12.

Echipa U12 a A.S. “Victoria” Cumpăna a participat în perioada 18-20 august 2017 la etapa a III a Circuitului National de Minirugby, desfășurată la Gura Humorului. Competiția a reunit la start peste 400 de copii provenind de la 25 de cluburi.

După un parcurs excelent cu 4 victorii la zero în cele 3 meciuri din grupa, echipa A.S. “Victoria” Cumpăn a câștigat cu scorul de 5 – 0, finala contra celor de la Șoimii București, câștigând practic acest turneu.

La această ediție elevii pregătiți de către antrenorul Florin Băcioiu au înregistrat următoarele rezultate:

Sâmbătă 19 august :
Victoria Cumpăna – Gura Humorului 15-0
Victoria Cumpăna – Warrios Timișoara 25-0

Duminică 20 august :
Victoria Cumpăna – CSS Barlad 20-0

FINALA :
Victoria Cumpăna –Șoimii București 5-0

Podiumul competiției a arătat astfel:

1. Victoria Cumpăna
2. ACS Șoimii Bucureși
3. C.S Warriors Timișoara

Echipa de rugby a A.S. “Victoria” Cumpăna a fost înființată în primăvara anului 2013, la inițiativa doamnei primar ec. Mariana Gaju și are drept scop principal atragerea copiilor din mediul rural către sport, educarea și pregătirea lor pentru înalta performanță.

Antrenorul secției de rubgy din cadrul A.S. Victoria Cumpăna, Florin Băcioiu, a fost declarat “Antrenorul anului 2015” de Federaţia Română de Rugby şi de
Consiliul local Cumpăna.

Turneul Final din cadrul Circuitului National de Minirugby are loc la București în perioada 1-3 septembrie 2017.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*