Militari de la Capu Midia, premianți la concursul „Omul Anului 2019”

Militari de la Capu Midia, premianți la concursul „Omul Anului 2019”

Cinci cadre militare ale Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană (CNIApAA) „General de brigadă Ion Bungescu” au fost declarate câștigătoare ale concursului „Omul Anului 2019”, organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene.

Festivitatea de premiere a militarilor a fost organizată, miercuri, 30 septembrie, în incinta unității militare, cu respectarea normelor de protecție sanitare.

Locul I la categoria „Instrucție și luptă” a fost ocupat de locotenent-colonelul Cătălin Bompa Butnariu, șef al modulului Operații și Instrucție din cadrul CNIApAA.

Tot locul I, dar la categoria „Învățământ, știință și artă militară” a fost obținut de maistrul militar clasa a II-a Bogdan Crețu, din cadrul Poligonului Complex de Trageri Capu Midia.

Preotul de garnizoană categoria a II-a, Cristian Bicher, a ocupat locul I la categoria „Credință și altruism”.

Tot pe podium s-au clasat și locotenentul Gabriela-Anca Medrea, ofițer de relații publice al Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” care a obținut locul al II-lea la categoria „Presă, film și literatură” și maistrul militar principal Constantin Arhire, care s-a clasat tot pe locul al II-lea la categoria „Logistică și Infrastructură”.

Concursul are ca obiectiv recompensarea valorii profesionale și manageriale a personalului militar și civil care a contribuit, în decursul anului 2019, la crearea unei imagini pozitive a instituției militare și la creșterea vizibilității structurilor din compunerea Statului Major al Forțelor Aeriene la nivel local, național și internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*