Mii de ștergătoare auto contrafăcute, descoperite de polițiștii constănțeni de la Transporturi

Mii de ștergătoare auto contrafăcute, descoperite în Portul Constanţa

Polițiștii de la Transporturi Maritime Constanța, în colaborare cu lucrătorii vamali, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor comise în legătură cu operațiunile de import-export și a produselor contrafăcute, fiind descoperite peste 3.600 ștergătoare de parbriz susceptibile de a fi contrafăcute.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 30 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, împreună cu lucrători vamali ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au identificat, într-un container sosit din China pentru o societate din municipiul Oradea, 3.650 de bucăți de ștergătoare pentru parbriz, etichetate cu diferite mărci, susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Bunurile în cauză, cu o valoare de aproximativ 270.000 de lei, au fost reținute de către organele vamale, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de bunuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*