Microrezervația nu poate participa la Noaptea Muzeelor

Microrezervația din cadrul CMSN Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR
Microrezervația din cadrul CMSN Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Noaptea Muzeelor este un eveniment de succes inițiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi aflat deja la a opta ediţie, ce se desfășoară în toate țările din Europa, în seara de 19 mai. 

Din motive obiective, secția Microrezervație a CMSN nu participă la acest eveniment. Potrivit reprezentanților instituției, este vorba de standardele de siguranță pentru vizitatori și bunăstare pentru animale. În schimb, vizitatorii sunt așteptați la Acvariul Constanta, acolo unde CMSN organizează Noaptea Muzeelor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*