Mesajul primarului independent Valentin Vrabie pentru medgidieni

Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu
Valentin Vrabie. FOTO Adrian Boioglu

Proaspăt ales în funcția de primar, Valentin Vrabie a adresat un mesaj celor care l-au susținut în acest scrutin.

“Dragii mei,
În primul rând vreau să vă mulţumesc tuturor medgidienilor pentru încrederea şi susținerea dumneavoastră! Ați făcut posibil ca de acum înainte Medgidia, Valea Dacilor și Remus Opreanu să reaparțină cetățenilor și nu grupurilor de interese.

Mulțumesc oamenilor care au crezut în mine, grupului de susținători, echipei de campanie, colaboratorilor și tuturor celor implicați, care m-au sprijinit și mi-au fost alături în această perioadă.

Vă mărturisesc că această reușită, a noastră, a tuturor, care mă onorează și mă emoționează în același timp, reprezintă pentru mine o obligație pe care mi-am asumat-o încă din momentul acceptării candidaturii. Prin efort susținut și acțiuni concrete, angajamentul meu pentru Medgidia va deveni realitate, iar speranțele dumneavoastră vor deveni certitudini!

Primarul INDEPENDENT al municipiului Medgidia,
Valentin Vrabie”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*