Mergeți pe litoral la Neversea? Atenție în trafic, se lucrează pe Autostrada A2

Autostrada A4 trafic rutier. FOTO Catalin Schipor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe parcursul zilei, pe unele segmente ale unor autostrăzi se vor executa diverse lucrări pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa:

– pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 212+900 (la intersecţia cu A4), pe banda unu, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua – lucrări de reparaţii, până în jurul orei 16:00;

– pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, între kilometri 53+700 şi 54+500, pe banda a doua, cu redirecţionarea autovehiculelor pe benzile unu şi de urgenţă – lucrări la glisiera mediană, până în jurul orei 16:00.

Conducatorilo auto le este recomandat să ruleze cu prudenţă în zonele de lucru şi să se asigure la schimbarea benzilor de circulaţie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*