Jandarmeria Constanța donează un ciobănesc german „pensionat“

Jandarmul pensionar Mabanu își caută familie. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa cedează cu titlu gratuit către persoane fizice sau juridice, la solicitarea acestora, exemplarul canin cu numele Mabanu, CIP. 941000003208953.

Este vorba de un mascul, rasa Ciobănesc-German, culoare standard, născut pe 13 august 2009.

„Cei interesaţi de preluarea camaradului nostru „ieşit de curând la pensie” ne pot contacta la sediul situat în Constanţa, strada Mircea cel Bătrân, nr.108, e-mail: api@jandarmeriaconstanta.ro, web: www.jandarmeriaconstanta.ro, telefon:0241/618969, fax:0241/616153, persoană de contact: Brînzea Gabriel“, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*