Jandarmeria Constanța donează un ciobănesc german „pensionat“

Jandarmul pensionar Mabanu își caută familie. FOTO IJJ Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa cedează cu titlu gratuit către persoane fizice sau juridice, la solicitarea acestora, exemplarul canin cu numele Mabanu, CIP. 941000003208953.

Este vorba de un mascul, rasa Ciobănesc-German, culoare standard, născut pe 13 august 2009.

„Cei interesaţi de preluarea camaradului nostru „ieşit de curând la pensie” ne pot contacta la sediul situat în Constanţa, strada Mircea cel Bătrân, nr.108, e-mail: api@jandarmeriaconstanta.ro, web: www.jandarmeriaconstanta.ro, telefon:0241/618969, fax:0241/616153, persoană de contact: Brînzea Gabriel“, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*