Mașinuțe electrice, contrafăcute, de 800.000 de lei, descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanța

Mașinuțe electrice contrafăcute, descoperite într-un container sosit din China în Portul Constanța

Poliţişti din cadrul Serviciului Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori vamali, au descoperit joi, 11 mai, într-un container, aproximativ 1.000 de mașinuțe electrice cu acumulatori, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală. Containerul a sosit în Portul Constanța Sud-Agigea din China.

Potrivit IPJ Constanța, în interiorul acestuia au fost identificate aproximativ 1.000 de mașinuțe electrice cu acumulatori, susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unei mărci comerciale.

Bunurile respective, în valoare de aproximativ 800.000 de lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*