Mașini înzepezite și copaci doborâți de vânt, între intervențiile pompierilor constănțeni din ultimele ore

Intervenții ale pompierilor constănțeni în urma viscolului și ninsorilor abundente din ultimele ore. FOTO: DRDP Constanța

Pompierii constănțeni, împreună cu celelalte structuri și autorități implicate în gestionarea situațiilor generate de vremea rea, au intervenit în ultimele ore pentru deblocarea mai multor autovehicule înzăpezite, precum și pentru degajarea unor copaci doborâți de vântul puternic.

Astfel, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în această dimineață, în jurul orei 03.34, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părții carosabile, la o distanță de aproximativ un kilometru de Negru-Vodă, spre Cerchezu.

„În autoturism se aflau doi adulți și un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

De asemenea, între localitățile Cuza-Vodă și Mihail Kogălniceanu un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, Nu s-au înregistrat victime.

Tot în cursul acestei dimineți, în municipiul Constanța, pe strada Caraiman, un copac a căzut pe partea carosabilă. A intervenit Detașamentul de Pompieri Constanța-Port pentru degajarea acestuia.

În mai multe localități din județul Constanța se circulă în condiții de iarnă, iar în unele porțiuni carosabilul este umed, iar în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică. S-a luat legătura cu reprezentanții ENEL pentru remedierea situației.

Totodată, la această oră, manevrele din toate porturile sunt suspendate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*