Tânăr de 18 ani, reținut după ce a comis mai multe furturi și tâlhării în Medgidia

Tânăr cercetat pentru furturi și tâlhării. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiștii constănțeni după ce a comis mai multe furturi și tâlhării în Medgidia.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 18 ani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt calificat, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 9 septembrie, în jurul orei 20.00, acesta i-ar fi sustras persoanei vătămate, o femeie din municipiul Medgidia, un telefon mobil, în valoare de 1.500 de lei.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 11.45, i-ar fi sutras persoanei vătămate, o femeie din municipiul Medgidia, un telefon mobil.

Ulterior, la data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 22.45, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat din municipiul Medgidia, de suma de 1.000 de lei.

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un bărbat din municipiul Medgidia, de un telefon mobil, în valoare de 700 de lei.

Două dintre telefoanele mobile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*