Mașina Postului de Poliție Cobadin, avariată de un tânăr de 19 ani. El a rupt cu o țeavă ambele oglinzi ale autospecialei

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Mașina Postului de Poliție Cobadin a fost avariată de un tânăr de 19 ani, care a rupt cu o țeavă ambele oglinzi ale autospecialei.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a trimis o informare despre acest caz.

“La data de 23.11.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul B.N. în vârstă de 19 ani din com. Cobadin, jud. Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253, alin. (1) din Cod Penal.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în noaptea de 16.11.2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde distrus în totalitate, prin lovire cu o țeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripționată cu însemnele poliției, marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea MAI, IPJ Constanța, aflată în dotarea Postului de Poliție Cobadin, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată.

Activitatea infracţională s-a realizat în scop de răzbunare pentru faptul că, în data de 15.11.2023, inculpatul J.S.G., prieten cu inculpatul B.N., a fost arestat într-o cauză instrumentată de organele de urmărire penală din cadrul Postului de Poliţie Cobadin.

De asemenea, se reţine că infracţiunea din data de 16.11.2023 a fost săvârşită la o lună după punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului B.N., într-o cauză penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată (două acte materiale), faptă prev. și ped. 228 alin. 1 din Codul Penal cu aplic. art. 35 alin. 1 din Codul Penal” – Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*