Mașină de pompieri, distrusă într-un incendiu. Autospeciala intervenea pentru stingerea unui incendiu de vegetație

Incendiul s-a extins foarte repede din cauza vântului. FOTO ISU Dobrogea Imagine cu rol ilustrativ

O mașină de pompieri aparținând ISU Constanța a fost distrusă într-un incendiu, aceasta intervenind pentru stingerea unui incendiu de vegetație.

„Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Culmea care s-a extins la vegetația uscată. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă. Flăcările s-au extins la vegetatia uscata(miriște)din vecinătate, însă colegii mei intervin cu eficiență pentru limitarea propagării incendiului și stingerea acestuia în cel mai scurt timp.

Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcției vântului a făcut ca flăcările să afecteze și una dintre autospeciale alocate la caz.

Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat conștient la spitalul județean pentru învestigatii medicale amanuntite.

La acest moment pompierii intervin cu 3 autospeciale de stingere și pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață  de aproximativ 50 hectare” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*