Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța a verificat împreună cu administratorul RAJDP, Lucian Lungoci, lucrările de asfaltare pe DJ 395

Președintele CJ Constanța Marius Horia Țuțuianu a verificat stadiul asfaltărilor. FOTO CJ Constanța

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat lucrările realizate de RAJDP pe DJ 395, Chirnogeni – Plopeni.

Pe cei 6,3 km de drum au fost realizate lucrările de frezare și urmează să se toarne un covor asfaltic nou.

„Deși cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, activitățile de îmbunătățire a vieții locuitorilor județului continuă. Reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța rămâne una dintre priorități. O rețea de drumuri de bună calitate este deosebit de importantă pentru dezvoltarea unei regiuni, atât prin facilitarea legăturii locuitorilor cu comunitățile din jur, cât și prin creșterea traficului comercial pentru investitori. Felicitări echipei de la RAJDP pentru profesionalismul demonstrat în toată această perioadă. Împreună vom reuși să modernizăm întreaga rețea de drumuri a județului nostru” a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Lucrările se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare. Valoarea acestora s-a ridicat la suma de 2,6 milioane lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*