Cazinoul din Constanta salubrizat de angajatii Polaris M Holding pentru concertul SOS CONAC

Angajații Polaris M Holding au făcut curățenie în Cazinoul Constanța și în vecinătatea acestuia. FOTO Polaris M Holding

În scopul pregătirii Cazinoului din Constanța pentru concertul de muzică simfonică ce va avea loc miercuri 9 mai, angajații Polaris M Holding au efectuat activități de salubrizare și igienizare atât în interiorul clădirii cât și în spațiile exterioare aferente.

S-au întreprins operațiuni de măturat, aspirat și ridicare a deșeurilor în incintă Cazinoului , în zonă cailor de acces și a platformelor exterioare.

Se dorește că acest simbol al Constanței, aflat pe lista primelor șapte, cele mai periclitate monumente din Europa, să fie pregătit pentru desfășurarea concertului în care vor fi prezentate compoziții de George Enescu, Frank Brige, Gyorgy Ligety, Iohann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven și W. Amadeus Mozart într-un superb decor de început de secol XX, în inconfundabilul stil architectural Art Nouveau.

Evenimentul face parte din inițiativă SOS CONAC, lansată anul trecut, prin care se vrea să se atragă atenția asupra clădirilor cu valoare patrimoniala mare, aflate într-un stadiu avansat de degradare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*