Mariana Gâju a prezentat locuitorilor comunei Cumpăna proiectul de buget pe acest an

Locuitorii din Cumpăna au fost așteptați la dezbaterea publică. FOTO Primăria Cumpăna

Primăria comunei Cumpăna, a organizat vineri, 12 aprilie, o dezbatere publică la care au putut participa toți locuitorii comunei.

Temele dezbaterii publice au fost trei la număr:

  1. Bugetul local de venituri și cheltuieli al unităţii administrativ teritoriale Cumpăna, capitolele Funcţionare si Dezvoltare pentru anul 2019.
  2. Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2019 al S.C. Salubrizare și Gospodărie Cumpăna S.R.L.
  3. Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2019 al Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna.

Primarul Mariana Gâju a prezentat locuitorilor comunei Cumpăna, proiectul de buget pe anul 2019 alături de viceprimarul Florin Neagu, secretarul comunei Sorin Daniel Nicolae, consilieri locali și de funcționarii publici ai Primăriei Cumpăna.

Veniturile totale planificate sunt în sumă de 75.796.127 Lei , în creștere cu peste 26 % față de anul 2018.

Suma alocată pentru investițiile din comună reprezinta peste 71% din valoarea totală a bugetului. Este vorba de suma de 54.243.142 lei.

„Misiunea Primăriei comunei Cumpăna este asigurarea respectării drepturilor și libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor și oferirea unor servicii publice locale de calitate, realizate în condiţii de eficiență, într-un mod echitabil, transparent și legal“, a declarat primarul Mariana Gâju.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*