Mărfuri de contrabandă, găsite de polițiștii de frontieră constănțeni în bagajele a trei persoane care veneau din Turcia

Marfuri de contrabanda, gasite de politistii de frontiera la Vama Veche. FOTO Garda de Coasta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de peste 15.800 lei, pentru care trei cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor din două autocare ce efectuau curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în bagajele personale a trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 44 și 63 de de ani, domiciliați pe raza județelor Constanța și Galați, 198 articole de îmbrăcăminte, pentru care nu dețineau documente de provenienţă. Persoanele în cauză au declarat că au achiziţionat bunurile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România.

Pentru bunurile transportate, cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de1.500 lei, iar bunurile a căror valoare se ridică la aproximativ 15.860 lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*