Marea face prima victimă din acest sezon estival: un bărbat a murit înecat pe plaja din Neptun

Marea face prima victimă din acest sezon estival

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină vineri, 7 mai, pe plaja „La Steaguri” din Neptun după ce un bărbat fusese scos inconștient din valurile mării.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, la fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță, cadrele medicale începând imediat protocolul de resuscitare a victimei. După câteva zeci de minute de eforturi din partea medicilor, aceștia nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

Victima avea 35 de ani, era din județul Ilfov și se pare că vineri după-amiază făcea kitesurfing. La un moment dat el a pierdut însă controlul kite-ului, a căzut în apă și s-a înecat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*