Marca, sigla, culorile și palmaresul FC Farul au ajuns la Ciprian Marica

Ciprian Marica și avocata sa, Lizeta Haralambie

Fotbalistul Ciprian Marica este noul deținător a tot ceea ce înseamnă FC Farul Constanța. Acesta a câștigat prin avocata sa, Lizeta Haralambie, licitația publică.

La Constanța a avut loc o licitație publică cu strigare, organizată de un lichidator judiciar, desemnat prin sentința civila nr 792/11.04.2016 pronunțată de Tribunalul Constanța, Secția 2 Civila, în dosarul nr.6194/118/2010. EAste vorba de valorificarea bunurilor debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club „Farul“ Constanța.

Cu ocazia licitației publice, cu strigare, s-au adjudecat bunurile mobile – Marca (culori, siglă) și palmaresul F.C. Farul Constanța 1920, în favoarea lui Marica Ciprian Andrei, prin avocat Lizeta Haralambie, la prețul de 35.000 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*