Daruri de la Arhiepiscopia Tomisului pentru copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros”

IPS Teodosie și elevii împart cadouri pentru copiii nevoiași. FOTO Mihai Sima
IPS Teodosie ofera cadouri pentru copiii cu problemenevoiași. FOTO Mihai Sima / Arhivă

Luni, 4 decembrie, în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae (6 decembrie), 50 de elevi ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros”, din Constanța, vor primi cadouri, la parohia „Buna Vestire” din Constanța (str. Dionisie cel Mic, nr. 50 A). Astfel, de la ora 12.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, le va dărui elevilor dulciuri și fructe, apoi aceștia se vor împrieteni cu tinerii din parohie, prezenți și ei la eveniment.

Între parohia „Buna Vestire” și Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” există un parteneriat încheiat cu patru ani în urmă. Prin strădania preoților din parohie, coordonați de către preotul paroh Dănuț Bertea, elevii sunt ajutați în educația lor spirituală și morală. Pentru aceasta, preoții merg la școală ori de câte ori sunt invitați, fie la ore, fie la diferite evenimente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*