Maratonul „LUDIS Fest” continuă în parcurile din Constanța: vineri, 13 august, ajunge în Parcul din Poarta 6

Maratonul „LUDIS Fest” ajunge vineri, 13 august, în Parcul din Poarta 6. FOTO Primăria Constanța

După ce săptămâna trecută a vizitat Parcul de la Casa de Cultură, maratonul „LUDIS Fest” ajunge vineri, 13 august, în Parcul din Poarta 6. De la ora 16.00, se dansează pe cele mai noi ritmuri și poate fi descoperită lumea baschetului alături de antrenori din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntari.

Copiii și tinerii vor putea participa la „Step Up Dance”, o acțiune de masă de tip flash mob, coordonată de instructori de dans. „Trying Basketball” este o acțiune prin care se încurajează practicarea sportului în general. Participanții vor fi inițiați în baschet de către antrenorii din cadrul Academiei Club Sportiv Phoenix Constanța și voluntarii proiectului, prin elemente de dribling și aruncări la coș.

Personajele din desene animate, ședințele de face painting și tunurile de confeti vor crea o atmosferă de neuitat.

Acțiunile din cadrul proiectului se vor desfășura până pe 4 septembrie. Vineri, 20 august, festivalul mișcării ajunge în Parcul Arheologic, iar în Parcul Tăbăcărie vor avea loc două reprezentații în perioada 3-4 septembrie.

Intrarea este liberă!

Proiectul „LUDIS Fest” este organizat de Academia Club Sportiv Phoenix Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*